Μηχανισμός ανύψωσης τηλεόρασης E-More TV Lift 1000mm
VESA Mount: 600x400 

Ο μηχανοκίνητος ενσωματωμένος ανελκυστήρας τηλεόρασης έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε έπιπλα ή άλλες αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Αντιπροσωπεύει την ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου και, ταυτόχρονα, επίτευξη μέγιστης άνεσης στην παρακολούθηση τηλεόρασης.


Ο ενσωματωμένος μηχανοκίνητος ανελκυστήρας τηλεόρασης έχει σχεδιαστεί για τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 25 "έως 65" με μέγιστο βάρος φόρτισης  80kg.

Έχει μήκος διαδρομής 1000 mm, τόσο με οριζόντια όσο και κατακόρυφα ρυθμιζόμενο σκελετό.

Η ανύψωση είναι πλήρως μηχανοκίνητη και μπορεί να ελεγχθεί μέσω του κατάλληλου τηλεχειριστηρίου.

*Ο ανελκυστήρας είναι ιδιαίτερα αθόρυβος, με ρευστή και ασφαλή κίνηση, χάρη και στις ενσωματωμένες προστασίες έναντι υπερφόρτωσης και στο σύστημα αντισύγκρουσης.

Μπορεί εύκολα να αλληλεπιδράσει με προϋπάρχοντα ηλεκτρικά ή/και συστήματα οικιακού αυτοματισμού, μέσω καθαρών επαφών.


Το E-More Tv Lift είναι ιδανικό για αίθουσες συσκέψεων, γραφεία, σχολικές τάξεις ή για το περιβάλλον του σπιτιού, ειδικά το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, και καλύπτει τις ανάγκες σας για κομψότητα και καθαριότητα, προσφέροντάς σας ένα στιβαρό και ανθεκτικό προϊόν με μοναδικό σχεδιασμό. Ιδανικό σε περιβάλλοντα όπου θέλετε να αποφύγετε να αφήνετε μεγάλες οθόνες μπροστά όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Συγκεκριμένα, το σετ αποτελείται από βραχίονα με ρολό, που τοποθετείται στο πάνω μέρος της κατασκευής.

Αυτός ο βραχίονας αποτρέπει την επαφή της τηλεόρασης με την πορτάκι που είναι τοποθετημένη στο επάνω μέρος του ντουλαπιού (ή της κατασκευής στην οποία θα στεγαστεί ο μηχανισμός).

Η πόρτα σπρώχνεται και ανοίγει από το ηλεκτρικό ανυψωτικό της τηλεόρασης κατά την ανύψωση. Αντίστροφα, το στήριγμα εμποδίζει την επαφή όταν κλείνει η πόρτα, συνοδεύοντας την επιστροφή της τηλεόρασης.
Διαστάσεις
Ύψος86 - 186 cm
Ιδιότητες
Μέγιστο βάρος φόρτωσης85 kg
ΠροέλευσηΓερμανία

Μηχανισμός ανύψωσης τηλεόρασης E-More TV Lift 1000mm

  • Κατασκευαστής: BMB
  • Κωδικός Προϊόντος: 149128000
  • Διαθεσιμότητα: Απομένουν 2 τεμ.
  • 600,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 483,87€

Δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς
Και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών!