Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία "Δημήτρης Κουδούνας & Σια Ο.Ε." με έδρα τον Πειραιά, δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών επιπλοποιϊας και είναι η διάδοχος της αρχικής εταιρείας που συστάθηκε το 1974 από τον Μιχάλη & την Αθηνά Κουδούνα, οι οποίοι με μεράκι για το αντικείμενο και στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη εξέλιξαν την εταιρεία ούτως ώστε σήμερα να έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στο χώρο. Σήμερα, η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει το ίδιο επιτυχημένα με συνεχιστές το Δημήτρη και τη Λία, καλύπτοντας τις ανάγκες πελατών χονδρικής καθώς και λιανικής.


Η εταιρεία έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με καταξιωμένα εργοστάσια του εξωτερικού και του εσωτερικού, διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα στον καταναλωτή σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει στην αγορά ένα πλήρες στοκ των εταιρειών που αντιπροσωπεύει.


Η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια έχει προμηθεύσει τα αρίστης ποιότητος υλικά της για την κατασκευή επιβατηγών πλοίων, κρουαζιερόπλοιων, θαλαμηγών, Ολυμπιακών έργων, κτιρίων γραφείων, εμπορικών κέντρων, καταστημάτων, οικιστικών συγκροτημάτων, τουριστικών εγκαταστάσεων, συνεδριακών κέντρων, νοσοκομείων, αεροδρομίων, εκπαιδευτηρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων κ.α.


Στο νέο ξεκίνημα στο διαδίκτυο, πρωταρχικό μέλημα είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών από την περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα , την επιτυχημένη αγορά, και την υποστήριξη για την αγορά νέων προϊόντων.