Τρόποι Παράδοσης & Έξοδα Αποστολής

Τρόποι αποστολής


Η εταιρία σας δίνει εναλλακτικούς τρόπους παράδοσης της παραγγελίας σας ανάλογα τον όγκο της:


 • Αποστολή με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών: (ΕΛΤΑ Courier)

  Η παραγγελία μπορεί να αποσταλεί με αυτή την μέθοδο αν το δέμα της παραγγελίας έχει μικρό βάρος / όγκο και δεν ξεπερνάει το 1,5 μέτρο σε μήκος.

 • Αποστολή με μεταφορική εταιρία – Παράδοση σε πρακτορείο:

  Η παραγγελία μπορεί να αποσταλεί με αυτή την μέθοδο αν το ζητήσει ο πελάτης, ή αυθαίρετα αν το δέμα δεν μπορεί να αποσταλεί με την μέθοδο 1 – Αποστολή με courier.
  Το πρακτορείο πρέπει να έχει έδρα ή αντιπρόσωπο εντός Αττικής.

  Στην περίπτωση που η επιχείρηση μας αναλάβει το κόστος αποστολής είτε λόγω δωρεάν μεταφορικών είτε λόγω είσπραξης από τον πελάτη της αξίας των μεταφορικών, αναλαμβάνουμε το κόστος αποστολής μέχρι την έδρα της μεταφορικής στον νομό. 

  Στην περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει να αναλάβει αυτός το πλήρες κόστος της μεταφοράς μέσω μεταφορικής εταιρίας με την επιλογή « Παράδοση σε Μεταφορική Εταιρία - 0,00€ » παραδίδουμε την παραγγελία σας δωρεάν στην έδρα της μεταφορικής που θα μας υποδείξετέ εντός Αττικής και αναλαμβάνετε εσείς το πλήρες κόστος της μεταφοράς. 


 • Αποστολή με τρίτη μη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών.

  Στην περίπτωση που ο πελάτης διατηρεί λογαριασμό σε εταιρία ταχυμεταφορών και θέλει η παραγγελία του να αποσταλεί με δική του χρέωση, ή θέλει γενικότερα να αποσταλεί με εταιρία ταχυμεταφορών διαφορετική από την συνεργαζόμενη, η επιχείρηση μας δίνει την δυνατότητα αρκεί να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

      1. Ο πελάτης καταθέτει την παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα, επιλέγοντας περιφέρεια εντός Αττικής και στην συνέχεια « Παραλαβή απο το κατάστημα - 0,00€ »  ώστε να μην χρεωθεί μεταφορικά από εμάς, γράφοντας στα σχόλια της παραγγελίας ότι επιθυμεί να στείλει δική του courier να την παραλάβει και τέλος προπληρώνοντας το κόστος της παραγγελίας είτε με τραπεζική κατάθεση είτε μέσω κάρτας καθώς δεν θα είναι δυνατή η Αντικαταβολή.

      2. Δεχόμαστε την παραγγελία, την ετοιμάζουμε και μόλις είναι έτοιμη προς παραλαβή ενημερώνουμε τον πελάτη ώστε να δώσει εντολή να έρθει η εταιρία να παραλάβει από το φυσικό μας κατάστημα τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
          
      3. Μόλις ο πελάτης δώσει εντολή μας ενημερώνει ώστε να έχουμε γνώση της διεκπεραίωσης.


Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα της επιλογής του τρόπου αποστολής της παραγγελίας σας.


Έξοδα αποστολής


 • Αποστολή στην Αττική

  Αν η διεύθυνση αποστολής ανήκει στην περιφερειακή ενότητα του Κεντρικού, Βόρειου, Δυτικού, Νότιου τομέα Αθηνών ή στην περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς για αγορές μέχρι 50€ υπάρχει χρέωση αποστολής 5€.
  Για αγορές από 50€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν.

  Για το υπόλοιπο Αττικής δηλαδή διευθύνσεις που ανήκουν στην περιφερειακή ενότητα του Ανατολικού Τομέα Αθηνών, Δυτικής Αττικής ή στην Περιφερειακή ενότητα Νήσων, για αγορές μέχρι 100€ υπάρχει χρέωση αποστολής 5€
  Για αγορές από 100€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν.

 • Αποστολή στην Επαρχία

  Πανελλαδικά, για αγορές μέχρι 100€ η χρέωση αποστολής είναι 5€ και για αγορές από 100€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν

Χρόνοι παράδοσης

 • Αποστολή με την συνεργαζόμενη courier

  Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής, Θεσσαλονίκης, ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) η παράδοση της παραγγελίας σας θα γίνει 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.
  Αν η τοποθεσία αποστολής είναι σε κάποιο νησί θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες.
  Για τις δυσπρόσιτες περιοχές η παραγγελία θα παραδοθεί σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες.
  Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9:00 έως τις 19:00.
  Σε περίπτωση που απουσιάζατε, η ΕΛΤΑ courier θα κάνει άλλες δύο προσπάθειές, τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, για να παραδώσουν το δέμα σε εσάς, αφήνοντάς σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί της
  * Οι χρόνοι παράδοσης της εταιρίας ταχυμεταφορών μπορεί να αλλάξουν λόγω ανωτέρας βίας χωρίς προειδοποίηση.  

 • Αποστολή με μεταφορική εταιρία

  Η παράδοση της παραγγελίας σας στην μεταφορική εταιρία γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης της. 
  Ο χρόνος παραλαβής του δέματος από εσάς από την μεταφορική είναι άγνωστος σε εμάς καθώς δεν γνωρίζουμε τους χρόνους αποστολής της κάθε μεταφορικής εταιρίας.


Γενικά

 • Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.
 • Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.
 • Η παράδοση προϊόντων μεγάλου όγκου και βάρους γίνεται πάντα στον ισόγειο χώρο της διεύθυνσης που έχετε δηλώσει στην Αττική.
 • Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 41 33 902